Stoppa vägsaltningen!

Jag sitter här och försöker komma på nåt vettigt att skriva en insändare om... vi ska göra det imorgon på SV och jag vill vara förberedd eftersom jag är så grymt ineffektiv när det gäller skrivande på lektioner xD jag har tänkte ne stund nu, och jag känner att "Stoppa vägsaltningen!" är mitt kall. Perfa. Miljökämpen Jojo. Jag ska skriva en insändare om vägsalt. Sounds great. Not. Men vafan... det duger :D Håhå.

Annars så har jag inte så mkt att göra. Ska beställa en klänning från nätet (HÅHÅHÅH) som jag hoppas kommer hit innan skolavslutningen, annars tar jag nåt annat :) Najs. Men den ska jag ha :) RAWR! Edit: NOT, för den är inte värd så jävla mkt som den kostade! Och imorgon har jag sovmorgon och det känns great, jag blir alltid så glad på onsdagskvällarna när jag kommer på att jag kan stiga upp en timme senare. Yay! Hihi.

NUUUU ska jag göra nåt. Jag har ritat i min skapabok varje dag dom senaste dagarna nu :D känner mig rätt duktig, med tanke på hur länge jag annars brukar komma ihåg att göra det (dvs en dag). Men nu säger jag hejs svejs för ikväll! Pöss <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0