Atriumhus

Amagad.
EUprovet is over! Och jag tror det gick rätt bra :D WEEEI!!! Nu är den skiten över. Woopwoop! Nu är det vara 3 prov kvar :P
Dagen i sig har varit rätt bra. Underbart väder <3 och sen så åt vi glass på Lauras, lunch på Blå Koppen, pluggade, hade matte och sen provet typ. Så, helt okej dag :) najsigt. Imorgon är det MatteB nationella... och jag vet inte riktigt hur det kommer gå. kan gå bra, kan gå dåligt, men jag ska i varje fall plugga lite matte ikväll så jag inte är helt lost imorgon.

En grej som va lite WTF? var att när jag cyklade hem och cyklade in på våran grusgång och satte ner foten, så var jag SÅHÄR nära att trampa på en brun råtta O.o Den va typ 1m ifrån min cykel. Den sprang iväg över vägen, och den haltade :( men det va första gången jag såg en vildråtta(hehe). Jag gillar djurinvasionen som drabbat min tillvaro på senaste tiden. Det är mysigt. Hihi. Jag gillar djur. Det känns fint när man ser älgar, harar osv på sin tomt. Mys.

NU, mina vänner(och familj, eheheheh), så ska jag... eh. Vet inte. Göra nåt. Typ. RITA I SKAPABOKEN! Jag måste göra det varje dag nu känner jag. Annars kommer jag få rita för 4 veckor igen = jobbigt.
Peace!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Gud, det är lite läskigt faktiskt... det kanske borde bli vår grej?

2010-05-17 @ 21:38:19
URL: http://somvivillhadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0